nybjtp

Behandlingsmetode for kobber- og kobberlegeringsplater, strimler og folie

Behandlingsmetode for kobber ogkopperlegeringark, stripe og folie:
Valsing er den grunnleggende metoden for produksjon av kobber- og kobberlegeringsbånd.Rusing er i et gap mellom to ruller som har et visst trykk på hverandre og roterer i motsatte retninger for å rulle ut produktet, og tykkelsen på råvaren blir tynnere.Den rullende deformasjonsprosessen.I henhold til de forskjellige metodene for tilførsel av emner, kan produksjonen av kobberlegeringsbånd deles inn i fire typer: støpevalsemetode, støpevalsemetode for støping, rullemetode for kontinuerlig støping og rullemetode for ekstrudering av emner.
1. Ingot-valsingsmetoden, vanligvis varmvalsing, er først å støpe kobber og kobberlegeringer til store barrer, og varme dem til en viss temperatur, det vil si høyere enn rekrystalliseringstemperaturen til legeringsmaterialet, som generelt er ganske Ved 0,8~0,9 av smeltepunktet til legeringen, blir den varmvalset til en plate eller strimmel.Dette er den tradisjonelle billettfremstillingsmetoden for kobberbearbeiding av plater og bånd, og det er også en metode som fortsatt er vanlig i dag.Den har stor kapasitet og høy effektivitet, og er egnet for multi-variety og storskala produksjon.
2. Ekstruderingsvalsemetoden refererer hovedsakelig til metoden for kontinuerlig ekstrudering av emnet til en strimmel ved å bruke en oppadgående kontinuerlig støpestang.Denne metoden har vist åpenbare fordeler ved produksjon av kobberstenger.For tiden har noen kobberlegeringsprodusenter fullført produksjonen av 300 mm bredbåndsblokker.Grunnen til interessen for denne metoden er hovedsakelig fordi investeringen i denne metoden er mye lavere enn den for varmvalsemetoden.
3. Ingot smiing og valsemetoden brukes kun i noen få spesielle tilfeller, for eksempel kobberlegeringsplater med høy styrke og høy ledningsevne.Plassiteten til barren forbedres ved varmsmiing;tverrsnittsarealet kan også forstørres ved å forstyrre for å skape forhold for å sikre prosesseringshastigheten for kalddeformasjon;retningsevnen til det behandlede materialet kan også forbedres ved å endre smiretningen, og så videre.Produksjonsprosessen av kobberlegeringsplater, -bånd og -folie består hovedsakelig av varmvalsing, fresing, kaldvalsing, varmebehandling, overflaterengjøring, strekking, bøying og skjæring.Blant dem kan produksjonen av boksmaterialer oppnås ved elektrolyse i tillegg til trykkbehandling.


Innleggstid: 16. juni 2022