nybjtp

Kobberstavformingsprosess og prosess

Før du introdusererkobberstangformingsprosess og prosess, hva er metallformingsprosessene?
1. Størkning og forming av metall kalles vanligvis støping.Støping er en prosess der smeltet metall helles, injiseres eller inhaleres inn i et formhulrom, og etter at det har størknet, oppnås en støping med en viss form og ytelse.
2. Metallplastforming er en prosessmetode som bruker metallmaterialers plastiske deformasjonsevne for å produsere forventet plastisk deformasjon av metallmaterialer under påvirkning av ytre krefter for å oppnå deler eller emner med viss form, størrelse og mekaniske egenskaper.Prosessen kan ofte deles inn i fri smiing, formsmiing, stansing av metallplater, ekstrudering, pressing osv. Egenskapene brukes ofte i ingeniørfag for å uttrykke smibarheten til metaller.Kvaliteten på smiing måles ofte ved plastisiteten og deformasjonsmotstanden til metallet.Hvis plastisiteten er høy og deformasjonsmotstanden er god, er smibarheten god;ellers er smidbarheten dårlig.
3. Formingsprosess for metallsveising.Sveising er en formingsmetode der metallmaterialer oppnår atombinding ved oppvarming eller pressing eller begge deler, med eller uten fyllmaterialer.De vanlige klassifiseringene er smeltesveising, trykksveising og lodding.
Hva er prosessene for dannelse av kobberstaver?Det er mange kobberstavformingsprosesser, inkludert ekstrudering, valsing, kontinuerlig støping, strekking, etc.
Kobberstavformingsprosessen?Det er tre typer kobberstavformingsprosesser, som følger
1. Press-(rulling)-strekking-(gløding)-etterbehandling-ferdige produkter.
2. Kontinuerlig støping (øvre bly, horisontal eller hjultype, beltetype, dypping)-(rulling)-strekking-(gløding)-finish-ferdig produkt
3. Kontinuerlig ekstrudering-strekking-(gløding)-finish-ferdige produkter.


Innleggstid: 31. mai 2022