nybjtp

Messingplatepoleringsprosess og forholdsregler

https://www.buckcopper.com/factory-direct-sales-brass-sheetplate-can-be-customized-product/
Hvismessing platebrukes i lang tid, vil overflaten på messingplaten bli ru, og det kan føre til at messingplaten oksiderer, noe som vil påvirke fortsatt bruk av messingplaten.Polering av messingplaten kan forbedre overflateglattheten til platen, og den har også en viss antioksidasjonsfunksjon, så hva er poleringsprosessen til messingplaten?Hvilke forholdsregler bør tas ved polering?
1. Poleringsprosess for messingplater

1. Under poleringsoperasjonen, klargjør en passende kobberpoleringsarbeidsløsning i henhold til instruksjonene, og prøv å bruke den på et ventilert sted ved romtemperatur, for ikke å påvirke brukseffekten til poleringsløsningen.

2. Etter klargjøring av kobberpoleringsløsningen, bløtlegg messingplaten i poleringsløsningen, ta ut messingplaten etter 2-3 minutter, og legg den umiddelbart i rent vann for rengjøring, og rengjør den resterende væsken
medisin på arbeidsstykket for å unngå å påvirke senere bruk.

3. Etter at messingplaten er polert og rengjort, kan den gå inn i neste prosess for å spraye og passivere messingplaten.For å forhindre at messingplaten endrer farge etter polering, er det nødvendig å lufttørke og passivere messingplaten i tide.

4. Under poleringsprosessen, hvis det viser seg at overflateglansen til messingplaten ikke oppfyller de tilsvarende kravene, kan passende tilsetningsstoffer tilsettes poleringsløsningen.Doseringen av tilsetningsstoffet er 1%-2% av den originale poleringsløsningen.Tillegget er å følge en liten mengde Flere prinsipper.Hvis det fortsatt ikke oppfyller kravene etter tilsetning av tilsetningsstoffet, må det erstattes med et nytt poleringsmiddel.

messing plate
2. Forholdsregler for polering av messingplater

1. Prøv å bruke pp-tanker av plast til arbeidstanken som inneholder poleringsvæsken, og ikke bruk metall-, keramikk- og andre arbeidstanker.

2. Vær oppmerksom på å riste eller snu arbeidsstykket under poleringsprosessen for å forhindre at den overlappende overflaten på arbeidsstykket er i god kontakt med arbeidsvæsken.

3. Ved polering kan ikke arbeidsstykket poleres for mye på en gang, og det bør være et visst gap mellom arbeidsstykkene for å unngå dårlig poleringseffekt.

4. Etter at poleringen er fullført, bør den resterende flytende medisinen rengjøres for å unngå å påvirke brukseffekten under neste prosess.

5. Etter polering setter du messingplaten på et kjølig og ventilert sted for oppbevaring.

6. Poleringsvæsken er til en viss grad etsende.Under drift bør det utvises forsiktighet for å beskytte væsken mot kontakt med menneskelig hud.Håndteres med forsiktighet for å hindre væske i å sprute.

7. Etter kjemisk polering er det nødvendig å utføre beskyttende behandling i tide.Bløtlegg i kobberbeskyttelsesmiddel i 30 sekunder, noe som kan forbedre oksidasjonsmotstanden til messingplaten.


Innleggstid: Mar-03-2023